mandag 9. januar 2012

Hyllest til Kjøtt 4. februar

Sett av lørdag 4. februar: Da blir det hyllestkonsert til Kjøtt på Crossroads i Oslo. Oslo Ess (bildet) er husband for kvelden, og skal framføre Kjøtt-sanger, med en rekke celebre gjestevokalister.
Mer info følger. Klikk videre for pressemeldingen som ble sendt ut idag (tirsdag)



"Oslo Ess spiller Kjøtt - en hyllest til Kjøtt"

"Kjøtt er ett av de viktigste banda i norsk musikkhistorie. Det snakkes hele tiden om ‘De 4 Store’ i norsk rock, men trolig hadde det ikke vært noe ‘De 4 Store’, hadde det ikke vært for nettopp Kjøtt.
 
I ‘Morgenbladet Topp 100’-kåringen kom Kjøtts minialbum ‘Kjøtt’ fra 1980 helt opp på en 4. plass over de beste norske utgivelser, noensinne. Stemt frem av artistene selv. Det betyr rett og slett av svært mange artister i Norge har et meget sterkt forhold til Kjøtt, og dette mini-albumet spesielt. Tidligere kåringer både fra musikkjournalister og publikum viser det samme. Bandet Kjøtt er ett av de aller viktigste norske artistene noensinne.

 Dessverre gikk Helge Gaarder bort alt for tidlig, og med det vil det også være helt umulig å drømme om å gjenforene Kjøtt. Det skal allikevel ikke hindre oss i å markere Kjøtts status i norsk musikkliv. Vi velger å gjøre det, ved å arrangere en hyllest-konsert til ære for medlemmene i Kjøtt. De visste det helt sikkert ikke da, men Helge Gaarder, Michael Krohn, Erik Aasheim, Per Tro og Jørgen Rudi vil for all tid stå som merkenavn i norsk musikkhistorie. Til evig tid.

 Lørdag 4. februar, hyller vi Kjøtt, og mini-albumet spesielt. Vi valgte å spørre et band som på flere måter kan ha vært Kjøtt i 2012. Unge Oslo-gutter med masse energi, mye fandenivoldskhet, punkete, lekne, men samtidig mye mer; stor sans for gode melodier, kompromissløse, og et heidundrende, solid live-band; Oslo Ess.

Oslo Ess ble rett og slett henrykte over å bli spurt, og følte det som en stor ære. Da takket Ja, uten betenkningstid! De øver nå inn hele albumet, og vi er overbeviste om at de gjør det med stor respekt for originalene. Ikke en blåkopi av originalene, men trolig som å høre et Kjøtt anno 2012.

Oslo Ess er ett av Norges beste og mest spennende nya band, som allerede opplever stor suksess. Kun 1 album ute – Uleste Bøker og Utgått Sko - men solgte allikevel ut Rockefeller i desember. Altså i en måned der konserttilbudet i hovedstaden er enormt, så selger de alene ut Rockefeller. Det i seg selv er imponerende, og forteller alt om populariteten dette bandet allerede har oppnådd. De er også nominert til Spellemann for sitt debutalbum, i klassen Rock. Ved siden av artister som bl.a. Kaizers Orchestra og John Olav Nilsen & Gjengen.

Oslo Ess blir kompet, som vil ha ny vokalist på hver låt. Hvem disse er, lar vi være spennende overraskelser foreløpig. Men alle kan bare glede seg!

Vi kunne garantert ha valgt en større arena for denne hyllest-konserten, men vi valgte å gå for en intim og god klubbscene, nemlig intime Crossroads. Vi tenkte; «Heller tett og svært eksklusivt» En konsert for minnebøkene, for de spesielt interesserte. Kun 150 billetter, på: http://www.tigernet.no/shop/browsefull.php?fid=7 

Svein Bjørge
Arrangør/produsent"
--









Kommentarer/presse til Oslo Ess spiller Kjøtt:

Svein Bjørge
Arrangør/produsent

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar